Tarieven

Bovens Advocaten werkt met een concurrerend uurtarief. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor nadere informatie over onze tarieven.

Bovens Advocaten kan u ook bijstaan op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) indien u hiervoor in aanmerking komt. Kijk voor meer informatie hierover opĀ https://www.rvr.org.

In letselschadezaken is in Nederland wettelijk geregeld dat de aansprakelijk gestelde partij (of in de regel diens verzekeraar) bij erkenning van de aansprakelijkheid ook de buitengerechtelijke kosten (waaronder de volledige advocatenkosten) van het slachtoffer dient te vergoeden. In dergelijke zaken hoeft u als slachtoffer dus niet zelf op te draaien voor de advocatenkosten maar worden deze volledig vergoed door de aansprakelijke partij of diens verzekeraar, indien deze aansprakelijkheid is erkend. Neem voor nadere informatie hierover vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Ook indien u slachtoffer bent van een misdrijf en u als slachtoffer wenst te voegen in de strafzaak tegen de verdachte, kunt u vaak aanspraak maken op (gedeeltelijke) vergoeding van uw advocatenkosten. Ook hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

Bent u zelf verdachte in een strafzaak, dan heeft u bij vrijspraak in de meeste gevallen ook recht op vergoeding van uw advocatenkosten. Neem ook hierover contact op met ons kantoor voor nadere informatie.